onsdag 30 april 2014

Kulturskolan - pröva på



Igår var det dags för oss att bege oss till kulturskolan och mazettihuset som ligger på Bergsgatan. Där skulle vi få ta del av Kulturskolans teaterföreställning, en föreställning med Ackaresor och Nisse som skulle ta oss mot stjärnorna.


Innan det var dags att bege oss mot flygplatsen fick vi vänta en stund. Då passade några på att läsa tidningen. Sedan var det dags för oss att passera passkontrollen. Hade man inget pass med sig gick det bra att visa upp en slängpuss istället, så det gjorde vi och alla kunde passera passkontrollen.
  

Vid säkerhetskontrollen fick vi passera en och en. Någon fick frågan om vi hade någon bomb med oss och fröken fick lämna in sin kamera när hon skulle passera igenom kontrollen.



Sedan träffade vi Acka och Nisse från Ackaresor och Nisse som berättade att vi snart skulle få gå ombord på flygplanet.


Väl inne i planet fick vi ta del av säkerhetsföreskrifterna...


...och sedan var det dags för avfärd.



 När flygresan blev skakig kunde vi hålla en kompis i handen.


Det var en trevlig föreställning som tog oss till lite olika planeter. Nästa vecka kommer kulturskolan till oss under två dagar där vi ska få arbeta i olika workshops. Det ska bli jättespännande!
Här nedan bifogas två sånger och en ramsa från föreställningen som vi förmodligen kommer att arbeta med i de olika workshopsen i nästa vecka. Vi kommer att träna på dessa i skolan nu på fredag och på måndag. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar